Hae jäsenyyttä

Hae ensissijaisesti jäsenyyttä oman paikkakuntasi tai sen lähellä olevasta OT-klubista ottamalla yhteyttä suoraan kyseiseen klubiin. Yhteystiedot saat tarvittaessa ottamalla yhteyden järjestöömme. Jos lähettyvilläsi ei kuitenkaan ole sopivaa klubia:

OT-41 OTSF klubi on perustettu toivottamaan tervetulleeksi entisiä RT veljiä esimerkiksi sellaisilta paikkakunnilta joilla ei ole OT-toimintaa, tai jos paikkakunnan OT-klubi on velihengen vastaisesti suljettu.Tavoitteena on, että jäsenyys OT-41 klubissa on väliaikainen ja tätä kautta saadaan jossain vaiheessa perustettua klubeja. Klubilla ei lähtökohtaisesti ole omia kokouksia, vaan jäsenyys OT-41 klubissa antaa osallistumisoikeuden kaikkiin OTSF tapahtumiin. Jäsenet maksavat jäsenmaksunsa suoraan OTSF:lle.

Klubin vuosikokous pidetään OTSF AGM yhteydessä. OT-41 klubin puheenjohtajana toimii aina OTSF virassa oleva varapresidentti ja jäsenvastaavana OTSF:n jäsenvastaava.

Jäseneksi voit hakea tällä lomakkeella (avaa lomake omaan ikkunaansa).

Lähettämiäsi tietoja käytetään jäseneksi hväksymisen prosessissa OTSF:n hallituksen toimesta, ja hyväksyttyjen jäsenten tiedot päivitetään OTSF:n jäsenrekisteriin: Rekisteriseloste